Voorbereidingstraining

Wil je jezelf mentaal en fysiek voorbereiden op de Battle4Life? Meld je dan aan voor de speciale voorbereidingstraining. De Battle4Life sport coaches hebben een speciaal programma samengesteld van 5 trainingen.

Welke trainer(s) kies jij?

Je mag de 5 trainingen bij één van de drie trainers volgen, maar je mag ook trainingen met elkaar combineren zodat je door 2 of zelfs 3 coaches wordt voorbereid op de Battle4Life. Wel zo afwisselend en goed voor een gedegen voorbereiding op zowel interval hardlopen als krachttraining en behendigheid voor de obstakels.

De coaches waar je uit kunt kiezen zijn:


De opbrengst van de trainingen gaat 100% naar Inloophuis Pisa

Dit voorbereidingstraject van 5 trainingen kost slechts 25 euro. En het mooie is: deze 25 euro is een 100% donatie aan Inloophuis Pisa. De sportcoaches stellen dit bedrag volledig ten gunste van het goede doel. Zo ben je dus dubbelgoed bezig: je verschijnt goed voorbereid aan de start & je draagt extra bij aan het goede doel.

Meld je aan

Stuur een mail naar inschrijving@battle4life.nl met de na(a)m(en) van degen die hier gebruik van willen maken. Maak ook direct 25 euro p.p. over naar NL72RABO0142183687. Vermeld de na(a)m(en) van degene waar je voor betaald en dat het voor de training bestemd is. Je kan je vervolgens zelf opgeven voor een training bij één van de sportcoaches. Je kan per keer naar een andere coach als je dat wilt. Bij de eerste coach ontvang je een 5 rittenkaart.

Tips

Wil je alvast wat tips lezen van de sportcoaches over de voorbereiding op de Battle4Life? Lees dan de interviews met Ronald Vos, Sonja Koomen en Zeger Schoenmaker.