Voorbereidingstraining

Wil je jezelf mentaal en fysiek voorbereiden op de Battle4Life? Meld je dan aan voor de speciale voorbereidingstraining. De Battle4Life sport coaches hebben een speciaal programma samengesteld van 5 trainingen. Je kunt deze trainingen volgen voor € 25 per persoon. Na betaling ontvang je per mail nadere informatie over trainingstijden en dergelijke. Ook ontvang je 5 vouchers die in te wisselen zijn bij de coaches.

Welke trainer(s) kies jij?

Je mag de 5 trainingen bij één van de drie trainers volgen, maar je mag ook trainingen met elkaar combineren zodat je door 2 of zelfs 3 coaches wordt voorbereid op de Battle4Life. Wel zo afwisselend en goed voor een gedegen voorbereiding op zowel interval hardlopen als krachttraining en behendigheid voor de obstakels.

De coaches waar je uit kunt kiezen zijn:


De opbrengst van de trainingen gaat 100% naar Inloophuis Pisa

Dit voorbereidingstraject kost dus slechts € 25 en het mooie is: dit is een 100% donatie aan Inloophuis Pisa. De sportcoaches stellen dit bedrag volledig ten gunste van het goede doel. Zo ben je dus dubbelgoed bezig: je verschijnt goed voorbereid aan de start én je draagt extra bij aan het goede doel.

hoe meld ik mij aan?

Wanneer je je inschrijft voor de Battle4Life, kun je ook de optie kiezen om deel te nemen aan de voorbereidingstraining voor € 25 . Je ontvangt na de inschrijving meer informatie per mail.

Tips

Wil je alvast wat tips lezen van de sportcoaches over de voorbereiding op de Battle4Life? Lees dan de interviews met Ronald Vos, Sonja Koomen en Zeger Schoenmaker.