Informatie


Op Hemelvaartsdag, 18 mei 2023 vindt alweer de zesde editie van de Battle4Life plaats. De Battle4Life is een sponsor obstaclerun, georganiseerd door vrijwilligers, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Pisa | Centrum voor leven met en na kanker.  Er zijn verschillende runs waar je aan mee kunt doen. Zo is er een Family Run en een Kids Run, maar je kunt je ook opgeven met je collega's voor run voor Bedrijventeams en natuurlijk kan je ook individueel meedoen.

Na het grote succes van vorig jaar, wordt ook deze keer weer een speciale scholendag georganiseerd. Deze vindt plaats op de woensdag 17 mei.

Schrijf je in voor dit te gekke, sportieve en super gezellige evenement en steun Pisa | Centrum voor leven met en na kanker.

Wat?
Er zijn verschillende runs waaraan je mee kunt doen:

 • BEREND BOTJE KIDS RUN
  De Berend Botje Kids Run is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar (jongere leeftijd in overleg met organisatie). Wil je samen met je ouder(s) lopen? Doe dan mee met de Family Run.

 • HEDDES FAMILY RUN
  De Heddes Family Run is voor gezinnen. Vanaf 1 ouder / verzorger en 1 kind vanaf 8 jaar kun je je al opgeven voor de Heddes Family Run.

 • INDIVIDUELE RUN
  De 6, 12 of 18 km run is bedoeld voor de individuele deelnemer vanaf 13 jaar.

 • BEDRIJVENTEAMS
  Wil je met collega’s een sportieve uitdaging aangaan én daarbij een goed doel ondersteunen? Geef je dan op als bedrijventeam.

Waar?
Start & Finish bij Oranje Buiten en Marina Kaap Hoorn. Het parcours loopt door Het Julianapark. 

Wanneer?
Op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag)

Hoe?
Inschrijven kan door op de knop 'Doe mee' te klikken bij de betreffende runs.

 1. Afhankelijk van de gekozen run kies je voor inschrijving als individu, als teamcaptain bij het starten van een team of als teamlid van een bestaand team.
 2. Kies de gewenste starttijd.
 3. Kies het juiste tarief of in geval van bedrijventeams het bedrijfspakket (je reserveert hiermee 8 inschrijfbewijzen). Let op: tot 4 april gelden Early Bird prijzen. 
 4. Vul je gegevens in.
 5. Verzin een leuke teamnaam, kies een wervende titel, vertel waarom jullie meedoen en kies een streefbedrag. Voeg eventueel een teamfoto toe.
 6. Doe hetzelfde voor je persoonlijke actiepagina.
 7. Bestel een Battle4Life T-shirt (optioneel).
 8. Doe zelf een eerste donatie (optioneel).
 9. Voeg je teamleden toe of rond af en betaal via iDeal (of in geval van bedrijventeams 'betaal later'). Teamleden kunnen zich achteraf ook zelf aanmelden bij je team. Schrijf je een bedrijf in, dan ontvang je een link die je kunt delen met 8 collga's, die zich daarmee zelf kunnen toevoegen aan jullie team.

SCHOLENDAG
Wil je met (een aantal) groep(en) van je school meedoen? Op woensdag 17 mei organiseren we een speciale Scholendag voor basisscholen. Deelname aan de scholendag is gratis. Wel vragen we je om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Pisa. Om je als school in te schrijven vul je het speciale deelnameformulier voor scholen in. Wij nemen dan contact met je op voor de definitieve inschrijving. 

DOE MEE!

Hoe kan ik me inschrijven?