Informatie


Op Hemelvaartsdag, 9 mei 2024 vindt alweer de zevende editie van de Battle4Life plaats. De Battle4Life is een sponsor obstaclerun, georganiseerd door vrijwilligers, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Pisa | Centrum voor leven met en na kanker.  Er zijn verschillende runs waar je aan mee kunt doen. Zo is er een Hedes Family Run en een Berend Botje Kids Run, maar je kunt je ook opgeven met je collega's voor run voor Bedrijventeams en natuurlijk kan je ook individueel meedoen.

Dit jaar is er geen aparte scholendag vanwege de meivakantie. De scholieren kunnen zich dit jaar aansluiten op 9 mei.

Schrijf je in voor dit te gekke, sportieve en super gezellige evenement en steun Pisa | Centrum voor leven met en na kanker.

Wat?
Er zijn verschillende runs waaraan je mee kunt doen:

 • BEREND BOTJE KIDS RUN
  Kids Run is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar (jongere leeftijd in overleg met organisatie). Wil je samen met je ouder(s) lopen? Doe dan mee met de Family Run.

 • HEDDES FAMILY RUN
  Family Run is voor gezinnen. Vanaf 1 ouder / verzorger en 1 kind vanaf 8 jaar kun je je al opgeven voor de Heddes Family Run.

 • ZEEMANVASTGOED INDIVIDUELE RUN
  De 6, 12 of 18 km run is bedoeld voor de individuele deelnemer vanaf 13 jaar.

 • BEDRIJVENTEAMS
  Wil je met collega’s een sportieve uitdaging aangaan én daarbij een goed doel ondersteunen? Geef je dan op als bedrijventeam.

Waar?
Start & Finish bij Oranje Buiten en Marina Kaap Hoorn. Het parcours loopt door Het Julianapark. 

Wanneer?
Op donderdag 9 mei

Hoe?
Inschrijven kan door op de knop 'Doe mee' te klikken bij de betreffende runs.

 1. Afhankelijk van de gekozen run kies je voor inschrijving als individu, als teamcaptain bij het starten van een team of als teamlid van een bestaand team.
 2. Kies de gewenste starttijd.
 3. Kies het juiste tarief of in geval van bedrijventeams het bedrijfspakket (je reserveert hiermee 8 inschrijfbewijzen). Let op: tot 4 april gelden Early Bird prijzen. 
 4. Vul je gegevens in.
 5. Verzin een leuke teamnaam, kies een wervende titel, vertel waarom jullie meedoen en kies een streefbedrag. Voeg eventueel een teamfoto toe.
 6. Doe hetzelfde voor je persoonlijke actiepagina.
 7. Bestel een Battle4Life T-shirt (optioneel).
 8. Doe zelf een eerste donatie (optioneel).
 9. Voeg je teamleden toe of rond af en betaal via iDeal (of in geval van bedrijventeams 'betaal later'). Teamleden kunnen zich achteraf ook zelf aanmelden bij je team. Schrijf je een bedrijf in, dan ontvang je een link die je kunt delen met 8 collga's, die zich daarmee zelf kunnen toevoegen aan jullie team.

DOE MEE!

Hoe kan ik me inschrijven?