Inschrijven en tarieven


Battle mee!

Inschrijven kan door bij de betreffende run op de knop 'DOE MEE!' te klikken. Kies je starttijd en de juiste leeftijdscategorie en vul vervolgens de gevraagde gegevens in. 

De early bird prijzen gelden van februari tot 4 april.

De inschrijving sluit op 4 mei om 23:59.

Er gelden verschillende tarieven per leeftijdscategorie

Kind 8 t/m 12 jaar
Early Bird (tot 4 april) € 12,50
Normaal (na 4 april) € 15,-

Jeugd 13 t/m 18 jaar
Early Bird (tot 4 april) € 17,50
Normaal (na 4 april) € 20,-

Volwassene
Early Bird (tot 4 april) € 27,50
Normaal (na 4 april) € 32,50

Bij inschrijving betaal je direct het inschrijfgeld. Er wordt tegelijkertijd een persoonlijke actiepagina aangemaakt om je te laten sponsoren. Op deze actiepagina kun je o.a. laten weten wat jouw motivatie is om mee te doen. Door een link naar jouw actiepagina te delen, kunnen jouw supporters een donatie doen. De Battle4Life is een sponsor obstaclerun voor Pisa. We vragen je om je deelname te laten sponsoren. Dit is echter géén verplichting om deel te kunnen nemen! 

DOE MEE!

 

Bedrijventeam

Wil je met je bedrijf deelnemen aan de Battle4Life en op die manier financieel bijdragen aan Pisa, Centrum voor leven met en na kanker, dan kun je een bedrijventeam inschrijven.

Voor bedrijventeams gelden de volgende tarieven

Team (8 deelnemers)
Early Bird (tot 4 april) € 220,-
Normaal (na 4 april € 260,-

Wil je met meer deelnemers meedoen? Schrijf dan een tweede team in!

Samen met je collega's werken aan je gezondheid én een goed doel, een betere win-win is er toch niet? Wij publiceren je logo met doorlink op deze website.

Bij inschrijving wordt een actiepagina aangemaakt om je team te laten sponsoren. Op deze actiepagina kun je o.a. laten weten wat jullie motivatie is om mee te doen. Door een link naar jullie actiepagina te delen, kunnen jouw supporters een donatie doen. De Battle4Life is een sponsor obstaclerun voor Pisa. We vragen je om je deelname te laten sponsoren. Dit is echter géén verplichting om deel te kunnen nemen! 

DOE MEE!

Inschrijven kan door op de knop 'Doe mee' te klikken bij de betreffende runs.

  1. Afhankelijk van de gekozen run kies je voor inschrijving als individu, als teamcaptain bij het starten van een team of als teamlid van een bestaand team.
  2. Kies de gewenste starttijd.
  3. Kies het juiste tarief of in geval van bedrijventeams het bedrijfspakket (je reserveert hiermee 8 inschrijfbewijzen). Let op: tot 4 april gelden Early Bird prijzen. 
  4. Vul je gegevens in.
  5. Verzin een leuke teamnaam, kies een wervende titel, vertel waarom jullie meedoen en kies een streefbedrag. Voeg eventueel een teamfoto toe.
  6. Doe hetzelfde voor je persoonlijke actiepagina.
  7. Bestel een Battle4Life T-shirt (optioneel).
  8. Doe zelf een eerste donatie (optioneel).
  9. Voeg je teamleden toe of rond af en betaal via iDeal (of in geval van bedrijventeams 'betaal later'). Teamleden kunnen zich achteraf ook zelf aanmelden bij je team. Schrijf je een bedrijf in, dan ontvang je een link die je kunt delen met 8 collga's, die zich daarmee zelf kunnen toevoegen aan jullie team.

Hoe kan ik me inschrijven?