Sponsoring/Sponsoren


Battle4Life kan niet plaatsvinden zonder de hulp van onze sponsoren. Dit zijn bedrijven en organisatoren die meehelpen met het organiseren en/of het leveren van bijvoorbeeld obstacle-runonderdelen, media uitingen, en alles wat erbij komt kijken. Graag bedanken wij al onze sponsoren alvast voor deze prachtige inzet voor dit goede doel.

Sponsoren kan op diverse manieren. Behalve verschillende sponsorpakketten, waarbij je bijvoorbeeld een obstakel sponsort in ruil voor vermelding van jouw bedrijf via verschillende kanalen, kun je ook hulp aanbieden in de vorm van vrijwilligerswerk. We hebben veel hulp nodig op de dag zelf en bij de op- en afbouw.

De Battle4Life heeft een ANBI-status en je mag als donateur van een ANBI je donatie aftrekken van de inkomsten-/ of vennootschapsbelasting. Onze ANBI-status wordt ook op de factuur bevestigd.

Wil je ons ook graag sponsoren met je bedrijf en/of organisatie en wil je meer weten over onze sponsorpakketten? Bel in dat geval Ysabel Meppelink (06-11432649)

Dit zijn onze hoofdsponsoren:

Heddes Family Run Berend Botje Kids Run ZeemanVastgoed Individuele Run

Verdere sponsoren zijn:

 

Hoe kan ik vrijwilliger worden?

Downloads:

Sponsorpakket 2024 Bekijk ons sponsorpakket voor alle mogelijkheden! Sponsoren